Beginpagina

Ontbijt

High tea

buffetten

Wijnproeven

Wijnproeven

contact

contact

Wijnproeven is genieten

Niet alleen het eten prikkelt de zintuigen, wat te denken van dat mooie glas wijn, die kleur, die geur. Onlosmakelijk is wijn met onze eetcultuur verbondenen. Spijzen vragen om de juiste wijn, maar ook de aard van de samenkomst bepaald de beste wijn. Bij een ongedwongen samenzijn met vrienden past een vrolijke, ongecompliceerde wijn, terwijl een stijlvolle plechtigheid om een heel andere soort wijn vraagt. Door al deze componenten samen te voegen ontstaat een palet van prikkelende ervaring die als vanzelfsprekend uitnodigt tot genieten. Wij adviseren graag op gebied van wijn en andere dranken bij de door u bestelde gerechten.

Vier uw feestje eens anders!

Maak er bijvoorbeeld een wijnproeverij of een wijnworkshop van. In overleg met u stellen wij een mooie proeverij samen zodat u, samen met uw gasten kunt genieten van heerlijke wijnen uit één streek of land met de daarbij behorende hapjes uit diezelfde omgeving.

Bij wijnproeverijen kunt u denken aan:

Ook valt er vaak nog veel te leren over wijnen. Welke wijn schenken we bij welk gerecht, hoe te proeven en over het wel of niet bewaren van welke wijn. Tijdens een wijnworkshop krijgt u uitleg over wijn en alles wat er mee samenhangt. Wat wijn is, hoe wordt het gemaakt en welke invloeden een rol spelen. In informele sfeer, waarbij gezelligheid voorop staat, leert u in korte tijd veel over druivenrassen en hun herkomst.

Maar vooral over: De Kunst van het Proeven!

Uw wensen staan voorop!

Elke activiteit vraagt om maatwerk. Dat kan minimaal zijn, maar ook zeer uitgebreid. De tijdsduur, kwaliteit van de wijnen, het aantal wijnen, enzovoort; kunnen aan uw wensen aangepast worden.

Twijfelt u bovendien niet om contact met ons op te nemen als u een geheel eigen idee heeft. We denken graag met u mee!


De kosten van een workshop of proeverij zijn afhankelijk van de te schenken wijnen en de daarbij behorende prijzen. Daarom wordt in overleg een arrangement samengesteld. Als prijsindicatie geldt voor een workshop met 12 (eenvoudige) wijnen en 12 deelnemers een bedrag van € 25,- per persoon. Door te variëren met het aantal en de kwaliteit van de wijnen kan de prijs worden aangepast.